Urn Kopen - urn.nl

Gepubliceerd nov. 15, 21
6 min read

Urn Kopen - urn.nl

Cekabe Keramiek

Van Utrechtweg 67, 2921 LN Krimpen aan den IJssel, Nederland
+31180552200
urn met naam

van der N. " "Goedemorgen, hartelijk dank voor de mooie bos bloemen n. a.v. wat kost een urn...... urnentuin. de grafsteen van mijn echtgenoot G.-J. R. Het graf ziet er nu uit zoals ik het graag wilde hebben. Met vriendelijke groet, J. R. " "Goedemiddag, wat zijn we blij met de mooie stenen. Iedereen vindt het mooi, dus complimenten.

V.-K. " "Dag meneer Sprengers, hartelijk dank, de steen ziet er mooi uit! Mevr Y. F.-T." "Goedemorgen, ik ben zaterdag wezen kijken bij mijn moeders graf. Wat is het prachtig geworden!! Ben er zo blij mee! Dank jullie wel!! Groetjes, S. " "Goedenavond Den, ik ben net op de begraafplaats geweest, jullie hebben prachtig werk afgeleverd.

Groet, M. B. " "Dag Ilona, dank voor je mail. Het monument is erg mooi geworden, we zijn tevreden hoe het is terug geplaatst. Complimenten aan diegene die dit gedaan hebben. Hartelijke groet van L. van der S.-D." "Goedemorgen Den, heb de grafsteen gisteren gezien, zag er prachtig uit de gedenksteen van onze zus.

Mini Urn

Met vriendelijke groet, P." "Hoi, sorry voor de late reactie, maar vergeten jou een bericht te sturen. De steen ziet er weer mooi uit, we zijn tevreden! Dank voor alles en de goede afhandeling. Groet, H. S. " "Beste Den, het ziet er prima uit, dank voor jullie inzet! Hartelijke groet, namens familie S, H.

Deze week zijn we naar het graf geweest en we zijn blij dat het graf weer is aangekleed. We zijn zeer tevreden. Met vriendelijke groet, R. H. " "Goedemiddag Ilona, ik ben wezen kijken en het ziet er weer fris uit, mijn complimenten. Met vriendelijke groet van K. " "Goedemiddag, dank voor het bericht.

Mvg, L. P. " "Beste mevrouw Duivenvoorden, het eind resultaat vinden wij heel erg mooi geworden. Dank voor het verzorgen van de steen. Groet, R. van D." "Goedemiddag, wij zijn wezen kijken - urn. Prachtige steen. We zijn er heel blij mee. Met vriendelijke groet, Mvr I. " "Hallo Den, we zijn geweest en het is heel erg mooi.

Keramische Urn - Shop Uitvaartcentrum - urn.nl

Het geeft ons een goed gevoel. Met vriendelijke groet, M." "Beste meneer Sprengers, hartelijk dank voor uw bericht. Ik was met vakantie en ga vanmiddag kijken. Van mijn familie hoorde ik dat het erg mooi is geworden! Met vriendelijke groet, B. van A. " "Beste mijnheer Sprengers, we zijn vanmorgen gaan kijken en ik ben er blij mee! Hartelijke dank, C.

Volledig tevreden. Wat fijn dat het jullie zo snel is gelukt dit zo af te werken. Nogmaals mijn dank! Met vriendelijke groet, B (urn met schildering). de V. " "Goedemiddag Jaco, bedankt voor je bericht. Ik ben net naar de begraafplaats geweest en wil je laten weten dat ik heel erg tevreden ben met het resultaat.

Tuin Urn - urn.nlKeramiek Urnen - Uitvaartzorg

Dank je wel voor alle moeite die je voor ons gedaan hebt. Vriendelijke groeten, M. van Z." "Beste Miranda, wat is de gravure van de camper mooi geworden. Hij is het echt helemaal. Mede door de mooie letterinscriptie is het fijn naar de steen te kijken. We zijn er erg blij mee.

Mini Urn - Cekabe Keramiek

Met vriendelijke groet, J. van R. van der M." "Hallo Den, ik wil u nog even vriendelijk bedanken voor de steen. Hij is mooi geworden. Met vriendelijke groet, D." "Hoi Den, geweldig resultaat. Nogmaals bedankt voor alles, ook namens iedereen. We zijn allemaal super tevreden. Met vriendelijke groet en een fijn weekend, S.

Vind Een Mooie Urn - Cekabe KeramiekBuiten Urnen - Gedenksieraden - Cekabe Keramiek

Dank jullie wel! Met vriendelijke groet, L. A." "Beste mijnheer Vuijk, afgelopen zaterdag hebben wij het graf bezocht en het is zo geworden conform onze wensen. Met vriendelijke groet, I. R.-van der V - gedenkteken van keramiek." "Beste Jaco, mijn broer heeft zojuist gekeken. Het ziet er keurig uit. Onze hartelijke dank! Met vriendelijke groet, J.

We zijn er erg blij mee en het is heel fijn om te horen dat het ook voorspoedig is verlopen. Ontzettend bedankt voor al je hulp. Met vriendelijke groet, A. M." "Beste Ilona, de grafsteen ziet er mooi uit en heel netjes geplaatst. De letters zijn mooi en mooi bijgewerkt.

Keramische Urn Zilver - Natuursteen

Met vriendelijke groet, E. van A." "Beste Miranda, dankjewel voor je bericht. Staat er netjes bij. Met vriendelijke groeten, L. van G. " "Goedemiddag heer Sprengers, ik ben vandaag naar het graf geweest. Het is erg mooi geworden. Bedankt. Met vriendelijke groet, E. V.-P. " "Beste Den, het duurde even maar gisteren was ik in de gelegenheid naar de begraafplaats in Noordwijk te gaan om het grafmonument te bekijken.

De steen is mooi en het is allemaal weer netjes gedaan. Ook namens mijn twee broers, hartelijk dank voor de goede afhande..." .

Na een crematie heeft u een belangrijke keuze te maken. Wat te doen met de as? Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor as-bestemmingen, zoals het bewaren in een urn. Vaak kiezen families ervoor om de as te verstrooien op een algemeen strooiveld bij een crematorium of op een andere plek naar wens.

Keramische Urn Brons - Cekabe Keramiek

Men heeft dan namelijk geen tastbare plek meer om naartoe te gaan. Het gemis van zo’n plekje is vaak groot. Op deze pagina vindt u alle mogelijkheden voor as-bestemmingen.

Wij merken dat er veel vragen zijn omtrent asbestemmingen. U zit mogelijk in een moeilijke tijd en u heeft hoogstwaarschijnlijk geen zin om het hele internet af te speuren naar dergelijke informatie. Daarom proberen wij hier een zo compleet mogelijke bron van informatie te zijn. Hoe lang wordt as in het crematorium bewaard? Er is een wettelijk bepaalde periode waarin het crematorium de as moet bewaren.

Na deze periode kan het as naar de uiteindelijke asbestemming(en). Het kan zijn dat u er na deze periode nog niet uit bent wat u met het as wilt doen. Bij de meeste crematoria heeft u daarom nog een half jaar de tijd, om te bedenken welke asbestemming u de as wilt geven.

Urn Met Inscriptie - urn.nl

Hiervoor kunt u altijd contact opnemen met het desbetreffende crematorium. Mogelijk worden hier extra kosten voor gerekend. Het is goed om te weten dat er nooit iets met de as gebeurd zonder dat u hier toestemming voor heeft gegeven. Waarom wordt de as pas na een maand vrijgegeven? De wet zegt dat de as pas na een maand opgehaald mag worden uit het crematorium.

De achtergrond hiervan is dat Justitie niet wil dat de as of asbus meteen verdwijnt. Dit geeft Justitie de tijd om onderzoek te doen naar de as. Bijvoorbeeld om te onderzoeken of de overledene door een niet-natuurlijke oorzaak is overleden. Een misschien nog wel belangrijkere reden is dat deze wet de familie de tijd geeft om in alle rust te bepalen wat er met de as gebeurt.

Navigation

Home

Latest Posts

Urnen Voor Binnen

Published Jan 23, 22
6 min read

Picknicktafel Kopen? Ontdek De Collectie

Published Jan 17, 22
6 min read

Houten Poorten En Tuinhekken Kopen?

Published Jan 14, 22
6 min read